Nicolae Revenco este capul familiei din s.Sagaidac,r-nul Cimșlia. Este invalid de gradul I,din cauza diabetului zaharat și-a pierdut vederea. Este tată a 2 copii – băiețelul e de 6 ani și fetița a împlinit 10 luni.Împreună cu soția sa, pun piatră peste piatră pentru a construi un perete al casei,care riscă să se prăbușască din cauza alunecărilor de teren. Criza financiară a afectat grav  această familie,unicul venit fiind indemnizațiile stăpînului acestei familii,primate de la stat.
  Membrii “Asociației Sf.Vasile cel Mare” nu au rămas indiferenți față de durerea acestei familii,care riscă să rămîna fără de adăpost.Părintele Vasile (Ceban),însoțit de alți membri ai organizației și de asistentul social din localitate, a mers astăzi în vizită la familia Revenco și din numele Asociației ”Sf.Vasile cel Mare” pe care o patronează le-a oferit în dar produse igienice, produse alimentare de primă necesitate, dar și multe lucruri necesare pentru copii și maturi.
  Tot astăzi reprezentanții asociației au vizitat-o pe mătușa Elena Demian,cea mai longevivă persoană din localitate.
  La încheierea vizitei la Sagaidac,dna Nadejda Pavlicenco,membru al consiliului de administrare al Asociației, a adus calde mulțumiri asistentului social din localitate pentru activitatea realizată cu multă dăruire și professionalism pe tărîmul social,în slujba persoanelor cu statut social vulnerabil.